Steun op een slim en veilig platform

Home / Steun Op Een Slim En Veilig Platform

Uw flexibel platform


Zoekt u een platform voor bus, tram, trein of zelfs vliegtuig of helikopter? Dan bent u op het goede adres bij M&M Systems. Want met referenties als De Lijn, MIVB en enkele luchtvaartmaatschappijen bent u zeker van de handigste en veiligste platformen en dakstanden. Vaste of mobiele constructie? Elektrisch aangedreven of manueel? Alle platformen zijn uiteraard op maat gemaakt.

Platform met uitgekiende veiligheid

Veiligheid voorop. Dakstanden en/ of schuifplatformen voor trams met bovenleidingen hebben speciale veiligheidsprocedures. En die verwerken we nauwlettend en precies in onze constructies. 
Zo beschermen de polyester beschermkappen van M&M de technici op metrostellen tegen de stroomafnemers.

“Veiligheid voorop dankzij ervaring en samenwerking met specialisten.”

Slim platform: gerenommeerd studiebureau

Voor uw platform vertrouwt u liefst op expertise en internationale referenties. Daarom werkt M&M Projects voor het ontwerp samen met een gespecialiseerd studiebureau. Op hun palmares: projecten bij o.a. Deutsche Bahn , Oostenrijkse UBB, Luxemburgse CFL, MIVB en De Lijn.

Werktrappen, montagetrappen, veiligheidstrappen of platformtrappen nodig? Ook deze vindt u bij M&M – in aluminium en kunststof. Alle trappen en platformen zijn zowel in mobiele als vaste uitvoering verkrijgbaar.

Veilig en slim platform nodig?

Vraag uw vrijblijvende en transparante offerte aan.