Uw stelling of platform op hoog niveau

Home / Uw Stelling Platform Op Hoog Niveau

Wij onderbouwen uw stelling

Als enige bedrijf in België gebruiken we zelfborgende koppelpennen voor uw stelling. Omdat de opbouwramen altijd geborgd zijn, kan de steiger niet fout gemonteerd worden. Bovendien gebeuren de montage én demontage op die manier sneller en veiliger. 

Geen stelling te hoog gegrepen

Bij M&M Systems koopt of huurt u een veilige stelling, platform of volledige constructie. En naast standaard stellingen maken wij ook constructies op maat. Met de lichte aluminium steigers breien we ingewikkelde constructies voor u in alle mogelijke ruimtes. Zo hebben we al stellingen gebouwd voor het overdekte zwembad van Elsene (het oudste in Brussel), het Chinees Paviljoen en al meerdere constructies voor altaren. U rekent op experts die tot het uiterste gaan – binnen de grenzen van het haalbare natuurlijk. Hebt u een plan in de steigers?

Bekijk hier enkele uitdagende projecten

Onze experts mikken hoog. Welk plan hebt u in de steigers?

Bespreek uw veilige stelling met vakmensen

Bij het bespreken van uw stelling krijgt u meteen Micheline of Yves aan de lijn: de vrouw en man achter de stellingen. Want veiligheid staat bij M&M Systems boven alles. Zo vertrouwt u op veilige steigers met antislipsporten die volledig rondom gelast zijn en het zelfborgend systeem. Bovendien doet M&M Systems ook zelf het transport van stellingen en levert het bedrijf snel en in heel België.

En bij M&M Projects bestelt u een veilig onderhoudsplatform op maat voor trein, tram, bus, metro of zelfs een vliegtuig.

Steiger, platform, brand- of putladder, onderhouds-, toegangs- of bordestrap nodig?

Bel onze terreinexpert voor meer uitleg.